Tutorial Day (Tuesday, May 7th)

08:00 a.m.

Registration and Continental Breakfast

Architecture

API Management

Integration (Ballerina)

Integration (WSO2 MI)

09:00 a.m.
(3 hrs 30 mins)


Chintana Wilamuna
Senior Director - Solutions Architecture, WSO2

Dushan Abeyruwan
Director - Solutions Architecture, WSO2
View Slides

Thilini Shanika
Senior Technical Lead, WSO2

Sanjeewa Malalgoda
Director - Engineering, WSO2
View Slides

Anupama Pathirage
Director of Engineering - Integration, WSO2

Maryam Ziyad
Senior Technical Lead, WSO2

Mohamad Shafreen
Associate Director/Architect, WSO2

Hasitha Aravinda
Associate Director/Architect, WSO2
View Slides

Isuru Udana
Director - Engineering, WSO2

Shazni Nazeer
Director - Solutions Architecture, WSO2
View Slides

12:30 p.m.

Lunch

Internal Developer Platform

Identity & Access Management

Integration (Ballerina)

01:30 p.m.
(3 hrs 30 mins)


Ramith Jayasinghe
Director - Engineering, WSO2

Asanka Abeyweera
Associate Director/Architect, WSO2
View Slides

Malithi Edirisinghe
Director, Technical Product Manager - IAM, WSO2

Johann Nallathamby
Director - Solutions Architecture, WSO2
View Slides

Utilizing Ballerina for Cloud Native Integrations (Cont.)

05:00 p.m.

End of Tutorial Day



Conference Day 1 (Wednesday, May 8th)

08:00 a.m.

Registration and Continental Breakfast

09:00 a.m.
(15 mins)

Welcome Note

Devaka Randeniya
Chief Revenue Officer, WSO2

09:15 a.m.
(1 hr)

Opening Keynote
It's Time to Go Platformless!

View Video & Slides
Sanjiva Weerawarana
Dr. Sanjiva Weerawarana
Founder and CEO, WSO2

10:15 a.m.
(45 mins)

View Video
Dr. Lisa Randall
Dr. Lisa Randall
Professor of Physics, Harvard University; Frank B. Baird, Jr. Professor of Science

11:00 a.m.

Break

11:30 a.m.
(30 mins)

View Video & Slides
Macario Gallegos
Macario Gallegos
Senior Vice President of Information Technology and Chief Information Officer, Seminole Hard Rock Support Services

12:00 p.m.
(45 mins)

Fireside Chat
Synthesizing Your Digital Transformation Journey with Platformless

View Video
Kristen Pruitt
Assistant Vice President - Information Technology, Pekin Insurance
Prakash Iyer
Chief Innovation Officer, Innominds
Isabelle Mauny
Co-Founder and Founder CTO, 42Crunch
Dinesh Kumar
Head of Enterprise Digital Solutions, Tech Mahindra
Vinay Hedge
Head of Sales - Low Code and Integrations, LTIM
(Moderator: Asanka Abeysinghe, CTO, WSO2)

12:45 p.m.

Lunch

Internal Developer Platform

API Management

Identity & Access Management

Low Code Integration

01:30 p.m.
(30 mins)


Kanchana Wickremasinghe
Vice President and General Manager Choreo BU, WSO2
View Video & Slides

Christopher Davey
Vice President and General Manager - API and Integration Software BU, WSO2
View Video & Slides

Geethika Cooray
Vice President and General Manager IAM, WSO2
View Video & Slides

Isuru Udana
Director - Engineering, WSO2
View Slides

02:00 p.m.
(30 mins)


Tishan Dahanayakage
Associate Director/Architect, WSO2
View Video & Slides

Sanjeewa Malalgoda
Director - Engineering, WSO2
View Video & Slides

Johann Nallathamby
Director - Solutions Architecture, WSO2
View Video & Slides

Joseph Fonseka
Senior Director and Head of Developer Tooling, WSO2
View Slides

02:30 p.m.
(30 mins)


Omindu Rathnaweera
Associate Director/Architect, WSO2
View Video & Slides

Panel Discussion:
Driving Innovation and Connectivity with API Management


Jean-Marc Dagorne
APIM Platform Manager, Parcel Mail Services Branch, Technical Department, La Poste
Johan Brelet
Platform Manager, Sacem
(Moderator: Christopher Davey, Vice President and General Manager - API and Integration Software BU, WSO2)
View Video

Panel Discussion:
Enhancing Security Through Advanced IAM


Adeel Sharon
Director - Integration, Identity and Messaging, Align Technology
Aditya Kumar
IoT Lead Solution Designer, Vodafone Business
Nabil Nazar
Digital Solution Architect, Lebara
Amitesh Madhur
Senior Director for CIAM, Nutanix
(Moderator: Michael Bunyard, Vice President & Head of Marketing - IAM, WSO2)
View Video

Panel Discussion:
Accelerating Digital Innovation with Low-Code Integration


Inacio Dantas
Technology and Data Science Manager, Neoenergia
Srinivasa Balaji
Head of Engineering,
Trimble Inc
Nadeesha Gamage
Associate Director/Solutions Architect, WSO2
(Moderator: Isuru Udana, Director - Engineering, WSO2)
View Video

03:00 p.m.

Break

Internal Developer Platform

Case Studies: BFSI

Case Studies

Ballerina

03:30 p.m.
(30 mins)


Binura Gunasekara
Associate Director/Architect, WSO2
View Video & Slides

José Luis Salsamendi
CTO, Invex
View Video & Slides

TOTSCo with Tech Mahindra
View Video & Slides

Sameera Jayasoma
Senior Director and Head of Ballerina Platform Architecture, WSO2
View Video & Slides

04:00 p.m.
(30 mins)


Manjula Rathnayaka
Director - Engineering, WSO2
View Video & Slides

Dieter Botha
Group CTO, Tyme Group
View Video & Slides

Britto Arul
Associate Vice President, Product Application and Interoperability Engineering, ZeOmega
View Video & Slides

Chathura Ekanayake
Associate Director/Architect, WSO2
View Video & Slides

04:30 p.m.
(30 mins)

Panel Discussion:
Boosting Developer Productivity with Internal Developer Platforms


Glenn Donaldson
Chief Architect and Director, Enterprise Architecture and Integration at the Office of Technology and Digital Innovation, The Ohio State University
Sarah Knowles
AVP, Application Development, TicketNetwork
Kuntal Basak
Head of Integration, Resolution Life
(Moderator: Kanchana Wickremasinghe, Vice President and General Manager Choreo BU, WSO2)
View Video

Panel Discussion:
Fostering Innovation in BFSI with Emerging Technologies


Hossein Gonzales
Vice President Application Development, Payment Services, Harland Clarke
Dieter Botha
Group CTO, Tyme Group
Nuwan Bandara
Senior Technical Leader for US Fintech, AWS
(Moderator: Seshika Fernando, Vice President - Banking and Financial Services, WSO2)
View Video

Panel Discussion:
Enhancing Member Wellness in Health and Leisure


Britto Arul
Associate Vice President, Product Application and Interoperability Engineering, ZeOmega
Emili Masnou
Global Integration Architect Lead, Fluidra
AviNash Mittapalli
Senior Director - Data Strategy and Operations, Syneos Health
(Moderator: Pablo Suarez, Field CTO (Healthcare)/Senior Director Solutions Architecture)
View Video

Bennett Reddin
Founder, VisualizeHR
View Video & Slides

End of the Conference

05:00 p.m.
(1 hr)


Afkham Azeez
Vice President and Deputy CTO - Cloud, WSO2

Seshika Fernando
Vice President - Banking and Financial Services, WSO2

Kavishka Fernando
Associate Lead - Developer Advocate, WSO2

Vaughn Vernon
Author, Leading Expert in Domain-Driven Design

06:00 p.m. Onwards

Conference Party

*Birds of a Feather (BoF) session.



Conference Day 2 (Thursday, May 9th)

08:00 a.m.

Registration and Continental Breakfast

Case Studies: Government

Open Source

Digitization Strategy

Solutions Architecture

09:00 a.m.
(30 mins)


Collin Babirukamu
Director e-Government Services, National Information Technology Authority - Uganda
View Video & Slides

Jonathan Marsh
Vice President Strategy, WSO2
View Video & Slides

Mifan Careem
Senior Vice President and Chief Solutions Officer, WSO2
View Video & Slides

Lakmal Warusawithana
Senior Director - Cloud Architecture, WSO2
View Video & Slides

09:30 a.m.
(30 mins)


Marco Boero
Head of Data and Integration Platform, CSI Piemonte
View Video & Slides

Shanil Fernando
Chief Technology and AI Officer, Cut+Dry
View Video & Slides

Ayoma Wijethunga
Director - Security and Compliance, WSO2
View Video & Slides

Vidura Gamini Abhaya
Senior Director - Head, Integration Solution Architecture and Field CTO, WSO2
View Video & Slides

10:00 a.m.
(30 mins)

Panel Discussion:
Digital Government and Public Sector Innovation


Marcis Girgensons
Leading Information System Operator, The State Regional Development Agency
Collin Babirukamu
Director e-Government Services, National Information Technology Authority - Uganda
Marco Boero
Head of Data and Integration Platform, CSI Piemonte
Manish Ritwik
Independent Consultant Focusing on the Public Sector
(Moderator: Dev Wijewardana, Senior Director/Field CTO - Solutions Architecture, WSO2)
View Video

Afkham Azeez
Vice President and Deputy CTO - Cloud, WSO2
View Video & Slides

Omindu Rathnaweera
Associate Director/Architect,
WSO2
View Video & Slides

Vivekanandalingam Mohanadarshan
Associate Director/Architect, WSO2
View Video & Slides

10:30 a.m.

Break

Case Studies

Case Studies

Technical Strategy

AI

10:45 a.m.
(30 mins)


Damian Bridges
Senior Vice President and CIO, AAA Club Alliance
Konstantin Ostrobrod
IT Solutions Architect, AAA Club Alliance
View Video & Slides

Glenn Donaldson
Chief Architect and Director, Enterprise Architecture and Integration at the Office of Technology and Digital Innovation, The Ohio State University
View Video & Slides

Nuwan Dias
Vice President and Deputy CTO - API Management and Integration, WSO2
View Video & Slides

Srinath Perera
Senior Vice President and Chief Architect, WSO2
View Video & Slides

11:15 a.m.
(30 mins)


Jean-MarcDagorne
APIM Platform Manager, Parcel Mail Services Branch, Technical Department, La Poste
View Video & Slides

Panel Discussion: Transforming Education with Tech


Lec Maj
Senior Director IAM, Global Office of Information Security, NYU IT
Sanjay Seth
CTO/IT Manager, Student Aid Commission
Martin Jones
Integration Architect, University of Edinburgh Information Services Group
Christopher LaLiberty
Director IT - Identity and Integrations, DeVry University
(Moderator: Dushan Abeyruwan, Director - Solutions Architecture, WSO2)
View Video

Selvaratnam Uthaiyashankar
Senior Vice President - Engineering, WSO2
View Video & Slides

Malith Jayasinghe
Vice President - Research and AI, WSO2
View Video & Slides

11:45 a.m.
(30 mins)


Steve Weiskircher
CTO, Liquidity Services
View Video & Slides

Scania with LTIM
View Video & Slides

Chanuka Dissanayake
Senior Technical Lead, WSO2
View Video & Slides

Shanil Fernando
Chief Technology and AI Officer, Cut+Dry
Dr. Gautham Pallapa
Senior Vice President - Enterprise Transformations, Innominds
Ivan Novikov
CEO and Founder, Wallarm
(Moderator: Srinath Perera, Senior Vice President and Chief Architect, WSO2)
View Video

12:15 p.m.
(30 mins)

Panel Discussion:
Designing Tailored Digital Journeys


André Gowens
Vice President of Enterprise Architecture, Software Engineering and Data Analytics, Seminole Hard Rock Support Services
Steve Weiskircher
CTO, Liquidity Services
(Moderator: Vidura Gamini Abhaya, Senior Director - Head, Integration Solution Architecture and Field CTO, WSO2)
View Video

Mathias Joschika
Corporate IT Application Integration, Gebrüder Weiss with Yenlo
View Video & Slides

Panel Discussion:
Navigating Digital Transformation Challenges


Vivek Chauhan
Enterprise Solutions Architect, BC Ferries
Cédric Guyomard
Core Banking SSO and API Cyber Security Architect, Azqore SA
Ashirwad Soholkar
DevOps Product Owner, ICRC
(Moderator: Selvaratnam Uthaiyashankar, Senior Vice President - Engineering, WSO2)
View Video

Aditya Kumar
IoT Lead Solution Designer, Vodafone Business
View Video & Slides

12:45 p.m.

Lunch

01:30 p.m.
(30 mins)

Kate Darling
Dr. Kate Darling
Leading Expert in Social Robotics and MIT Media Lab Research Scientist

02:00 p.m.
(30 mins)

View Video & Slides
Frank Leymann
Prof. Dr. Frank Leymann
University of Stuttgart

02:30 p.m.
(30 mins)

View Video & Slides
Asanka Abeysinghe
Asanka Abeysinghe
CTO, WSO2

03:00 p.m.
(15 mins)

WSO2 Code Challenge Winner Announcement

03:15 p.m.
(15 mins)

Final Remarks